28 Ekim 2009 Çarşamba

İzmir'den annane ve dedesi geldi...Yasemin emekliyooor:)




22 Ekim'de annemler geldi. Bütün günü hazırlıkla geçirdim. Yasemin kuzum biraz yalnız takılmak zorunda kaldı:( Akşam 7:30 itibariyle misafirlerimiz geldiler. Kuzum başta yadırgadı. E nerdeyse 2,5 aydır görmedi onları. Hoş geçen hafta gördüğü Mehmet dedesini de bir hafta sonra yabancılayabiliyor. Başkalarını yabancılaması, onlara mesafeli durması beni hem biraz üzüyor, hem de hoşuma gidiyor. Herkesin kucağına gitmesin öyle! Devir kötü! Ama öyle yabani de olmasın. Dikkatimi çeken bir şey daha var: Yasemin çoğunlukla erkekleri yabancılıyor. Evet yabancıladı başta, ama 15-20 dakika içinde alışıverdi.


Yasemin yeni yeni şeyler öğrendi. "Çevrim çevrim bahçecik" oynuyor, müzik çalınca eliyle nay nay yapıyor...."Tel sarar", "güle güle", "gel pisi pisi", "gel gel"e devam... Bir de önemli bir gelişme: Yasemin yaklaşık bir aydır sıralıyor, ben de onun artık emeklemeden yürüyeceğine kanaat getirmiştim ki, kuzum emeklemeye başladı:)) Böylece istediği yere gidebiliyor, artık evimiz eskisi kadar güvenli değil. Neyse ki salonumuzda köşeli fazla eşyamız yok! Ama yine de güvenlik önlemlerini arttırmalıyız!


Babamız çok yoğun bir şekilde araba koltuğu araştırması yapıyor. Maxi-Cosi ile Chicco arasında kaldık. En iyisi Römer-Britax, ama fiyatı biraz daha yüksek. Haşim İşcan'a bakmalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder